Espanjan Liga Femenina 2:ssa juhlittiin suomalaisvoittoja kolmin kappalein, kun Helmi Tulosen Celta Vigo, Elina Koskimiehen Ibaizabal ja Anniina Äijäsen Ferrol muodostavat sarjan kärkikolmikon. Voiton makuun pääsivät myös Sofia Pelander, Veera Pirttinen ja Anissa Pounds.

Tulonen pääsi juhlistamaan Celta Vigon kauden viidettä voittoa joukkueen kaataessa Riojan kotonaan 69-60 (39-33). Tulonen heitti yhdeksän pistettä ja kahmi kolme levypalloa. Celta Vigo on aloittanut kautensa puhtaalla pelillä.

Puhtaalla pelillä on aloittanut myös Koskimiehen Ibaizabal, joka voitti vieraissa Cortegadan 73-58 (37-33). Koskimies sai runsaasti vastuuta pelaten 31 minuuttia ja sinä aikana hän tehoili viisi pistettä, kolme levypalloa, viisi syöttöä ja kaksi riistoa.

Äijäsen Ferrol murskasi kotonaan Avilesin 91-41 (40-28). Äijänen kasasi tilastoikseen kolme pistettä, kaksi levypalloa ja kaksi syöttöä. Ferrol on sarjassa kolmantena heti Celtan ja Ibaizabalin perässä.

Barakaldon avausvoitto saa odottaa itseään, kun Vilma Kesäsen joukkue hävisi Leganesin vieraana 59-89 (39-46). Kesänen johti joukkoon 13 pisteen voimalla ja tilastoihin kertyi myös kaksi levypalloa, kaksi syöttöä ja riisto. Pelikentällä Kesänen ahkeroi joukkueensa suurimman minuuttimäärän 36,5.

Portugalin liigassa Kaisa Kuisma pelasi viikonlopun aikana kaksi ottelua. Lauantaina Kuisman edustama Vitoria SC taipui Benfican vieraana 57-74 (32-30). Kuisma heitti kahdeksan pistettä, otti kolme levypalloa ja kaksi riistoa.

Sunnuntaina Vitoria kohtasi kotonaan Vagosin ja joutui taipumaan 55-71 (25-40). Kuisma kirjautti joukkueensa korkeimmat minuutit 34 ja tilastoi siinä ajassa seitsemän pistettä, yhden levypallon, yhden syötön ja riiston. Vitorialla on neljästä ottelusta yksi voitto.

Islannin liigassa Pirttisen Snæfell palasi voittojen tielle 66-63 (36-39)-voitolla Grindavikista. Pirttinen oli jälleen joukkueen johtohahmoja kirjauttaen peräti 38 minuutissa 18 pistettä, seitsemän levypalloa ja kuusi syöttöä. Snæfellillä on neljästä ottelusta kaksi voittoa.

Pelanderilla oli kahden ottelun viikko, kun hän ensin urakoi EuroCupissa hienosti yli 33 minuuttia turkkilaista Kayseria vastaan. Pelanderin kahdeksan pistettä, kolme levypalloa, kaksi syöttöä ja riisto eivät kuitenkaan kantaneet voittoon saakka, vaan Kayseri korjasi pisteet tiukkojen vaiheiden jälkeen 68-65 (31-32). A3 on hävinnyt molemmat ottelunsa EuroCupissa.

Ruotsin liigassa A3 palasi voittojen kantaan hakemalla Lundista 76-65 (32-31)-voiton. Virhevaikeuksista kärsinyt Pelander nosti neljä pistettä ja otti yhden levypallon. A3:lla on neljästä ottelusta kolme voittoa.

Isabella Kaukopaasi ei pelannut, kun Visby koki kauden viidennen tappionsa hävitessään Wetterbygden Sparksin vieraana 76-94 (30-54).

Belgian liigassa Roosa Lehtoranta oli jälleen Antwerpen Giantsin parhaimmistoa 12 pisteellä, kuudella levypallolla, kahdella syötöllä ja kahdella riistolla, mutta Giants joutui tunnustamaan Kangoeroes Mechelenin paremmakseen 92-62 (49-29). Giants on voittanut puolet kuudesta ottelustaan.

Heta Äijäsen Donau-Ries Angels hävisi Saksan Bundesliigan ottelussa vieraskentällä Wasserburgille 56-81 (33-38). Donau-Riesillä kuuden kierroksen jälkeen neljä voittoa. Ottelusta ei ole saatavilla tarkempia tilastotietoja.

2. Bundesliigassa Poundsin Bergische Löwen haki 68-57 (33-30)-vierasvoiton BG 89:stä. Pounds pelasi koko ottelun saalistaen tilastoihinsa kuusi pistettä, neljä levypalloa, kolme syöttöä ja riiston. Voitto oli Bergische Löwenille kauden toinen viidestä ottelusta.

Ranskan cupissa Annika Holopaisen Reims taipui kotonaan pääsarjajoukkue Landerneaulle 62-67 (23-32). Tarkempia tilastoja ei ole ottelusta saatavilla.