Anissa Pounds päätti vuoden komeasti heittämällä 23 pistettä Bergische Löwenin jatkaessa vahvaa kauttaan 2. Bundesliigassa. Veera Pirttinen, Annika Holopainen ja Kaisa Kuisma olivat niin ikään tehokkaina.

Pounds oli oivassa vireessä Bergische Löwenin päättäessä vuotensa 95-70 (41-28)-voittoon Krofdorf Knightsista. Pounds keräsi 23 pisteen lisäksi yhden levypallon, kaksi syöttöä ja kolme riistoa. Bergische Löwen on hyvissä asemissa 2. Bundesliigan pohjoislohkossa ollen tällä hetkellä kolmantena kuudella voitolla ja kolmella tappiolla.

– Valmistauduimme hyvin ja peli tuntui kulkevan kaikin puolin. Siihen oli hyvä lopettaa syyskausi, Pounds mietti Koripalloliiton tiedotteen mukaan.

Holopaisen hyvä kausi Ranskassa sai jatkoa, kun Reims voitti Ligue Feminine 2:n kärkiottelussa Toulousen selvästi 72-49 (39-27). Holopainen esiintyi vahvasti 10 pisteen, kuuden levypallon, yhden syötön ja riiston tilastoilla. Reims on sarjassa toisena seitsemän voiton ja kahden tappion saldolla.

Espanjan Liga Femenina 2:ssa jäi suomalaiskohtaaminen näkemättä, kun Barakaldon Vilma Kesänen kärsi loukkaantumisesta. Barakaldo oli tarvinnut Kesästä, sillä Elina Koskimiehen Ibaizabal nappasi vieraskentällä selvähkön 61-45 (32-19)-voiton. Koskimies pussitti kuusi pistettä ja otti yhden riiston. Ibaizabal on sarjassa toisena 10 voitolla ja kahdella tappiolla ja Barakaldolla on neljä voittoa ja kahdeksan tappiota.

Anniina Äijäsen Ferrol hävisi hieman yllättäen vieraskentällä CB Leonille 68-80 (33-44). Äijänen jäi seitsemässä minuutissa ilman tehomerkintöjä. Ferrol on sarjassa kolmantena kahdeksalla voitolla ja neljällä tappiolla.

Helmi Tulosen Celta Vigo päätti vuotensa makeaan 76-68 (31-40)-voittoon Avilesista. Tuloselle merkittiin kaksi pistettä ja yksi levypallo. Celta Vigo lähti tauolle seitsemän voiton ja viiden tappion saldolla.

Kuisman Vitoria SC koki niukan 58-61 (26-37)-tappion Barreiron vieraana. Kuisma urakoi peräti yli 39 minuuttia kasaten 10 pistettä ja kolme levypalloa. Vitorialla on viisi voittoa ja kuusi häviöitä.

Islannin liigassa Pirttisen Snæfell hävisi vieraskentällä selvästi KR:lle 53-88 (27-47). Snæfellin kohtaloksi koitui heikko toinen neljännes, jonka KR vei nimiinsä 28-2. Pirttinen oli jälleen joukkueensa parhaimmistoa 14 pisteen, viiden levypallon ja kahden syötön tilastoilla. Snæfell lähti joulutauolle kolmen voiton ja kymmenen tappion siivittämänä.