Yhdysvaltojen yliopistosarjassa NCAA:ssa konferenssien ulkopuoliset pelit saivat päätöksensä viikonlopun aikana. Suomalaisonnistujiin kuului Olivier Nkamhoua, joka kahmi kymmenen levypalloa Tennesseen paidassa.

Tennesseellä oli vaikeuksia saada palloa sukan pohjalle, kun Wisconsin oli parempi loppulukemin 68-48 (38-24). Vahvaa tulokaskautta pelaava Nkamhoua sai peliaikaa 21 minuuttia, joiden aikana hän noukki peräti kymmenen levypalloa, pussitti viisi pistettä ja jakoi yhden syötön.

Tennessee on voittanut tähän mennessä kahdeksan ottelua ja hävinnyt neljä. Tennesseen konferenssin SEC:n ottelut alkavat viikonloppuna.

Tuukka Jaakkola ja Cal Poly kärsivät neljännen peräkkäisen tappionsa, kun vielä voittamaton San Diego State oli parempi 57-73 (23-31). Läpi kauden viisikossa pelannut Jaakkola sai peliaikaa 21 minuuttia, joiden aikana syntyi viisi pistettä, kaksi levypalloa ja yksi syöttö.

Cal Poly lähtee Big West -konferenssin otteluihin allaan kaksi voittoa ja yksitoista tappiota.

Ville Tahvanainen ja Bradley voittivat vajaamiehisinä Toledon 66-78 (33-38). Tahvanainen haki kolme levypalloa, mutta jäi pisteittä pelaamassaan 19 minuutissa.

Bradley lähteee Missouri Valley -konferenssin peleihin rekordilla yhdeksän voittoa ja neljä tappiota.

Andre Gustavsonin edustama Richmond kärsi tappion Alabamalle 78-90 (39-43). Gustavson haki yhden riiston seitsemässä peliminuutissa.

Richmondin Atlantic 10 -konferenssin ottelut alkavat torstaina ja Spiders lähtee niihin allaan kymmenen voittoa ja kolme tappiota.

Elias Valtosen edustaman Arizona Staten hyökkäyspeli sujui, kun joukkue voitti Texas Southernin 81-98 (33-48). Valtonen kirjautti yhden levypallon, syötön ja riiston pelaamassaan kuudessa minuutissa.

Arizona State lähtee Pac-12-konferenssin otteluihin allaan yhdeksän voittoa ja neljä tappiota.

Hannes Pöllä ja UT Martin kaatoivat Mount St. Josephin 72-92 (29-38). Pöllä pelasi kaksi minuuttia nostaen kaksi pistettä ja hakien yhden levypallon.

Ohio Valley -konferenssin otteluihin UT Martin lähtee neljällä voitolla ja seitsemällä tappiolla.