Bulls voitti ilman Markkasta – Kings esitti hurjan takaa-ajon

© Kuva: Getty Images

Chicago Bulls nappasi viime yönä makoisan voiton ilman Lauri Markkasta.

Bulls voitti San Antonion niukasti pisteellä. DeMar DeRozanilla (36/10) oli mahdollisuus nostaa San Antonio vähintään rinnalle, kun hän pääsi vapaaheittoviivalla 0,2 sekuntia ennen loppua, mutta hänen toinen vapaaheittonsa meni ohi. Hän sai vielä hyökkäyslevypallon ja pääsi yrittämään voittoheittoa, mutta se jäi eturautaan. Bulls onnistui laajalla rintamalla seitsemän pelaajan yltäessä kaksinumeroisiin pisteisiin Zach LaVinen (23) olessa ykköstykki.

Sacramento oli pahimmillaan 27 pistettä häviöllä, mutta nousi jatkoajalla voittoon Minnesotasta. Sacramenton ykköstykki oli 42 pistettä heittänyt Buddy Hield ja Minnesotalta kunnostautui Andrew Wiggins (36).

Ilman James Hardenia ja Russell Westbrookia pelannut Houston kukisti Donovan Mitchellin (36) ja Bojan Bogdanovicin (30) johtaman Utahin. Luka Doncic (29/11) siivitti Dallasin voittoon Oklahoma Citystä.

NBA:n viime yön tulokset:
Detroit-Cleveland 100-115
Miami-Orlando 113-92
Chicago-San Antonio 110-109
Minnesota-Sacramento 129-133
Oklahoma City-Dallas 97-107
Utah-Houston 117-126