Okko Järvi osui 24 pistettä ja Bojan Sarcevic keräsi tuplatuplan, kun Kauhajoki kaatoi KTP:n 88–75.

Vanhat merkit pitivät paikkansa, kun KTP-Basket vieraili Kauhajoella Karhubasketin luona. Kauhajoki vei ottelun 88–75 ja otti voiton aivan kuin aiemmissakin kohtaamisissa kaudella.

KTP:llä oli hetkensä ensimmäisellä puoliajalla, mutta Kauhajoki pysyi niskan päällä koko jälkimmäisen puoliskon. Kovin korisukan kuluttaja voittajien leirissä oli takamies Järvi, joka pussitti 24 pistettä ja otti neljä levypalloa. Joukkuetoveri Samuel Givens antoi tukea keräämällä 12 pistettä ja yhdeksän levypalloa. Myös kapteeni Bojan Sarcevicin ilta oli tuottoisa, sillä pelinjohtajalle kertyi tuplatupla 18 pisteellä ja kymmenellä syötöllä.

– Tärkeintä oli, että voitto tuli. Koripallo on yksinkertainen laji. Heität palloa, ja joskus se menee sisään. Tänään ei mennyt, mutta silti voitimme, Sarcevic sanaili Koripalloliiton tiedotteessa.

KTP:n puolella paras pistemies ottelussa oli Cullen Russo 28:lla. Näyttävin tilastosuoritus lieni kuitenkin Byron Wesleyn kymmenen koriin johtavaa syöttöä. Wesley onnistui syöttöjensä lisämausteeksi tekemään myös 15 pistettä.

Yritimme kovasti mutta teimme muutaman virheen liikaa hyökkäyspäässä. Menetimme palloa liikaa, kommentoi Russo.