BC Nokia otti kotikentällään vastaan Lahti Basketballin ja kukisti vastustajansa 90–88. Tiukka ottelu ratkesi summerin soitua, kun Stacy Davis osui kolmen pisteen kaaren takaa ja pallo upposi sukkaan juuri pelikellon täyttyessä.

Nokian tehokkain pelaaja oli toistaiseksi epätasaisen kauden pelannut Shawn Hopkins. Suomalaislaiturin merkittävimmät tilastot ottelussa olivat 20 pistettä, viisi levypalloa ja 24:n tehokkuuslukema. Joukkuetoveri Davis keräsi myös 20 pistettä.

Lahden puolella tehokkain esitys nähtiin niin ikään kotimaiselta pelaajalta. Arttu Saarijärven tehokkuuslukema näytti 17:ää ja pistemäärä 16:tta. Hänen työtään säesti erinomaisesti pelinjohtaja Tuomas Hirvonen, joka jäi yhdeksään pisteeseen mutta onnistui antamaan kahdeksan koriin johtavaa syöttöä.

BC Nokia on parhaillaan Korisliigan sarjataulukossa kuudennella sijalla 34 pisteellä ja Lahti Basketball yhdeksännellä sijalla 24 pisteellä.

Korisliiga

@Korisliiga
Nokialla koettiin yksi kuluvan kauden huikeimmista loppuhetkistä, jonka kruunasi kotijoukkueen Stacy Davis tyylipuhtaalla #buzzerbeater’illa. Loppulukemat @BCNokia 90 - @lahtibasketball 88 #Korisliiga @ViihdeSport

Jos et näe videota, voit katsoa sen täältä.