Houston kairasi tiensä tiukkojen vaiheiden jälkeen toiselle kierrokselle kaadettuaan seitsemännessä pelissä Oklahoma Cityn. Miami sen sijaan otti jo toisen voittonsa Milwaukeesta.

Houston ja Oklahoma City kävivät kovaa kamppailua viimeisestä jatkopaikasta ja lopulta Houston pystyi nappaamaan voiton. Houstonin sankariksi nousi James Harden (17). Yleensä hyökkäyspäässä kunnostautuvalla Hardenilla oli surkea heittopäivä, mutta hän torjui Shai Gilgeous-Alexander kolmen pisteen heittoyrityksen pari sekuntia ennen loppua kuihduttaen OKC:n voittotoiveet. OKC:n paras pistemies oli Luguentz Dort (30) ja Chris Paul (19/11/12) merkkautti komean tripla-tuplan.

Jännitystä riitti myös Miamin ja Milwaukeen kohtaamisessa, joka lopulta kääntyi Miamille. Viitisen sekuntia ennen loppua Miami johti peliä kolmella pisteellä ja Khris Middleton yritti hakea tasoitusheittoa, mutta häntä rikottiin. Middleton upotti varmasti kaikki kolme heittoa sisään tasoittaen tilanteen. Miamille jäi mahdollisuus voittoon. Pallo pelattiin Jimmy Butlerin käsiin, joka pääsi heittämään summerin soidessa. Giannis Antetokounmpo rikkoi kuitenkin tilanteessa ja Butler pääsi heittämään Miamin voittoon vapaaheittoviivalta. Butlerin lisäksi Miamin sankareihin lukeutui myös Goran Dragic (23). Milwaukeen ykkönen oli Antetokounmpo (29/14).

NBA:n viime yön tulokset (otteluvoitot):
Milwaukee-Miami 114-116 (0-2)
Houston-Oklahoma City 104-102 (4-3)