Milwaukee Bucks pystyi puristamaan ensimmäisen voittonsa Miami Heatsista ja venytti näin ottelusarjaa. Los Angeles Lakers sen sijaan tasoitti otteluvoitot Houston Rocketsia vastaan.

Milwaukeen ja Miamin ottelusta ei draamaa puuttunut. Milwaukeen ykköstähti Giannis Antetokounmpon pelaaminen oli epävarmaa nilkkavamman takia, mutta hän aloitti pelin merkkauttaen peräti 19 pistettä reilussa 11 minuutissa, mutta sitten hän väänsi nilkkansa uudelleen eikä pystynyt pelaamaan ottelussa. Antetokounmpon loukkaannuttua Khris Middleton (36/8/8) otti joukkueen reppuselkään ja piti Milwaukeen pelissä mukana. Milwaukeen kausi näytti kuitenkin päättyvän, kun Miami johti peliä pisteellä muutamia sekunteja ennen loppua, mutta Donte DiVincenzoa rikottiin, kun pelikellossa oli 1,9 sekuntia jäljellä. DiVincenzo heitti ensimmäisen vapaaheiton ohi, mutta toinen meni sisään ja ottelu venyi jatkoajalle. Jatkoajalla Middleton lopulta ratkaisi Milwaukeelle voiton. Miamin ykköstykki oli Bam Adebayo (26/12/8).

Yön toisessa pelissä Lakers tasoitti otteluvoitot Houstonia vastaan Anthony Davisin (34/10) ja LeBron Jamesin (28/11/9) huippupelien johdattamana. James Harden (27) oli Houstonin tehokkain.

NBA:n viime yön tulokset (otteluvoitot):
Miami-Milwaukee 115-118 (3-1)
Lakers-Houston 117-109 (1-1)