Karhubasket rakennuttaa Kauhajoelle uuden monitoimiareenan.

– Pohjanmaalla ollaan oltu hyvin yrittäjähenkisiä ja meidän yhteistyökumppaneissa on paljon yrittäjiä, Karhubasketin puheenjohtaja Vesa Ojala kertoo Karhun sivuilla.

– Tämä tuleva areenaprojekti sopii meidän Karhu Basketin ajatusmaailmaan. Tällaisina vaikeina aikoina, jotka tuovat haasteita joka aloille, on oikea aika panostaa tulevaisuuteen.

KB Areena Kauhajoki Oy:n hallituksen puheenjohtaja Petri Suokas kertoo, että uudessa hallissa voidaan tulevaisuudessa pelata myös kansainvälisiä otteluita.

– KB Areena Kauhajoki Oy on perustettu 27.11.2020. Areenaa on esitelty Karhu Basketin taustaryhmän kokouksessa kesäkuun alussa. Tarkoituksena on tehdä areena, jossa voidaan pelata kansainvälisiä salibandy- tai lentopallo-otteluita koripallon lisäksi, mikä on poikkeuksellista tämän kokoisessa kaupungissa.

– Hankkeen kustannusarvio on 7-8 miljoonaa. Mukana on kaksi ankkurisijoittajaa, jotka ovat Isojoen Konehalli (IKH) ja Suotuuli Oy. Myös Kauhajoen kaupungin rooli hankkeessa on erittäin merkittävä, mikä on oleellisentärkeää hankkeen toteutumisessa. Hanke odottaa vielä Kauhajoen kaupunginvaltuuston hyväksyntää ensi maanantaina. Kaupunginhallitus on jo viime maanantaina näyttänyt hankkeelle vihreää valoa, Suokas valottaa.