Helmi Tulonen oli ilmiliekeissä tilastoiden 25 pisteen ja 10 levypallon tupla-tuplan viikonloppuna. Anniina Äijänen oli Ferrolin paras pistenainen joukkueen jatkaessa puhtaalla pelillä ja Awak Kuierin Ragusa nappasi kovan päänahan Italiassa.

Espanjan liigassa Marianne Kalinin Bembibre oli lähellä yllättää Estudiantesin, mutta kaatui niukasti 59-61 (36-27). Kalin merkkautti ottelussa kaksi pistettä ja yhden levypallon. Bembibre on voittanut kaksi ottelua 15 pelistään.
Ottelutilastot

Tulonen oli pitelemätön Ibaizabalin voittaessa Maristas Corunan 78-45 (51-21). Tupla-tuplan lisäksi Tulosen tilastoihin merkittiin yksi syöttö, kaksi riistoa ja torjunta. Tulosen teholuku 30 oli selkeästi joukkueen paras. Elina Koskimiehen tilastoriville kirjattiin kolme pistettä, kolme levypalloa, kaksi syöttöä ja riisto.

– Voitto tuli nyt tosi tärkeään kohtaan ja peli oli muutenkin merkityksellinen, koska amerikkalaisvahvistuksemme, ja melkeinpä koko seuran ikoni, lopetti uransa tähän peliin. Tällaiset teholukemat ovat tulleet varmaan viimeksi lukiossa Korisliigassa, Tulonen totesi ottelun jälkeen.
Ottelutilastot

Äijäsen Ferrol sai tusinan täyteen voitoissa, kun Ferrol jatkaa tappioitta kaadettuaan Celta Vigon 71-60 (29-37). Ferrol nousi voittoon päätösneljänneksellä viemällä sen peräti 26-10. Äijänen oli joukkueensa pistetykki 13 pisteen saldolla ja tilastot karttuivat myös neljällä levypallolla ja viidellä syötöllä.
Ottelutilastot

Italian liigassa Awak Kuierin Ragusa otti kovan voiton kellistettyään maan kärkiseura Schion kotonaan 63-52 (23-34). Kuier tilastoihin kirjattiin neljä levypalloa, riisto ja torjunta. Ragusalla on nyt yhdeksästä ottelusta seitsemän voittoa.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Sofia Pelander Herner taipui kärkiottelussa niukasti Kelternille 66-70 (30-34). Pelander kasasi viisi pistettä, viisi levypalloa ja torjunnan. Hernerillä on nyt neljä voittoa ja kolme tappiota.
Ottelutilastot