Viikonlopun suomalaisonnistujiin Yhdysvaltojen yliopistosarja NCAA:ssa kuului Ville Tahvanainen, joka upotti kymmenen pistettä, kun Bradley kiri voiton Miamista. Olivier Nkamhoua ja Tennessee taas ovat viiden ottelun voittoputkessa.

Bradley teki ottelun yhdeksän viimeistä pistettä ja meni lopullisesti ohi 18,7 sekuntia ennen loppusummeria, kun Miami (Ohio) kaatui yhdellä pisteellä 68-69 (37-35). Bradleylle kyseessä oli kolmas peräkkäinen voitto.

Tahvanainen aloitti ottelun ratkaisseen pisteputken kolmosellaan ja keräsi kokonaisuudessaan tilastosarakkeeseensa kymmenen pistettä ja viisi levypalloa 32 minuutissa.

Olivier Nkamhoua ja Tennessee nappasi voitot perjantain ja maanantain otteluissa. Perjantaina Tennesseen käsittelyssä kaatui Tennessee Tech loppunumeroin 49-103 (22-49). Nkamhoua pääsi irti kymmeneksi minuutiksi, joiden aikana hän tilastoi kahdeksan pistettä, kaksi levypalloa, yhden syötön ja kolme riistoa.

Maanantaina Tennessee venytti voittoputkensa viiteen, kun Saint Joseph’s kaatui numeroin 66-102 (33-56). Nkamhoua pelasi yhdeksän minuuttia pussittaen kuusi pistettä ja keräten kaksi levypalloa.

Gustavsonin Richmond aloittanut kauden loistavasti

Andre Gustavsonin edustama Richmond nappasi niukan 75-73 (37-22) -voiton Loyola Chicagosta. Gustavson pelasi penkiltä 18 minuuttia, joiden aikana hän heitti neljä pistettä ja haki kaksi levypalloa.

Richmond on aloittanut kautensa erinomaisesti napaten kuusi voittoa seitsemästä ottelusta.

Jesper Grandlund ja Longwood kärsivät kaksi tappiota, kun lauantaina Longwood hävisi The Citadelille 91-89 (44-38). Grandlund pelasi 26 minuuttia aloitusviisikossa, kirjaten nimiinsä kahdeksan pistettä ja kaksi levypalloa.

Maanantaina Longwood hävisi Virginia Techille 58-84 (30-34). Granlund upotti kahdeksan pistettä, noukki neljä levypalloa ja jakoi yhden syötön 30 minuutissa.

Teemu Suokas ja Ball State hävisivät Indiana Statelle 57-67 (23-38). Suokas tilastoi yhden levypallon ja syötön, mutta jäi pisteittä kuudessa minuutissa.

Tuukka Jaakkola ja Cal Poly hävisivät Loyola Marymountille 52-76 (22-41). Jaakkola sai peliaikaa 11 minuuttia tilastomerkinnöin kaksi pistettä ja kaksi levypalloa.

Hannes Pöllä heitti kaksi pistettä ja noukki kaksi levypalloa kahdeksassa minuutissa, kun Pöllän edustama UT Martin hävisi sunnuntaina Western Illinoisille 81-63 (41-26).