Yhdysvaltojen yliopistosarjassa NCAA:ssa Ville Tahvanainen säkitti 17 ja 10 pistettä penkiltä, kun Bradley kohtasi kahdesti Indiana Staten. Mustapha Amzil taas keräsi 11 pistettä ja 7 levypalloa Daytonille.

Tahvanaisen edustama Bradley kärsi sunnuntaina ja maanantaina kaksi tappiota Indiana Statelle Missouri Valley -konferenssissa. Sunnuntaina Bradley hävisi niukasti 57-60 (29-34).

Tahvanainen aloitti ensimmäistä kertaa penkiltä sitten joulukuun alun, mutta oli Bradley paras pistemies säkittäen 17 pistettä. Hurjat 34 minuuttia pelannut Tahvanainen heitti pelitilanneheittonsa 7/11, joista kolmoset 3/6. Pisteidensä kylkeen hän keräsi levypallon ja syötön.

Maanantaina Indiana State oli toistamiseen parempi, kun indianalaiset veivät voiton 55-67 (24-30). Tällä kertaa Tahvanainen pelasi 29 minuuttia, joiden aikana hän pussitti kymmenen pistettä, haki yhden levypallon ja tarjoili yhden syötön.

Atlantic 10 -konferenssissa Mustapha Amzil ja Dayton nappasivat toisen peräkkäisen voittonsa, kun Dayton kaatoi Rhode Islandin 56-67 (32-29). Amzil oli mainiossa vedossa aloitusviisikossa tilastoiden 11 pistettä, seitsemän levypalloa ja kolme syöttöä 30 minuutissa.

Pac-12-konferenssissa Mikael Jantusen edustama Utah kaatoi Coloradon 77-74 (36-43). Utah oli pahimmillaan 19 pistettä tappiolla, mutta Alfonso Plummer upotti häkellyttävät 23 pistettä toisella puoliajalla ja Utah nousi ohitse.

Jantunen sai peliaikaa aloitusviisikossa 34 minuuttia, joiden aikana hän keräsi tilastosarakkeeseensa yhdeksän pistettä, kuusi levypalloa ja kaksi syöttöä.

Olivier Nkamhoua ja Tennessee voittivat konferenssin ulkopuolisissa otteluissa valtakunnallisesti 15. rankatun Kansasin 61-80 (26-40). Tennessee on itse rankattu sijalle 18. Nkamhoua heitti viisi pistettä ja kahmi kolme levypalloa 15 minuutissa vaihdosta.

Big South -konferenssissa Jesper Granlundin edustama Longwood kohtasi kahdesti viikonlopun aikana Presbyterianin. Ensimmäisen kohtaamisen Longwood voitti loppulukemin 49-45 (23-15). Granlund tilastoi seitsemän pistettä, neljä levypalloa, yhden syötön ja riiston 30 minuutissa aloitusviisikossa.

Toisessa kohtaamisessa Presbyterian sai revanssivoiton 54-66 (19-25). Granlundin saldo oli kuusi pistettä, yksi levypallo, syöttö ja torjunta 30 minuutissa ennen virhetilin täyttymistä.

MAC:ssä Teemu Suokas ja Ball State kärsivät tappion Akronille 42-74 (16-34). Suokas pelasi vaihdosta muhkeat 28 minuuttia, joiden aikana syntyi kaksi pistettä, kaksi levypalloa ja yksi syöttö.