Torstain ainoassa Naisten Korisliigan ottelussa HBA-Märsky matkasi vierasotteluun Kouvolaan. Sarjassa viidentenä oleva kotijoukkue nappasi ottelusta voiton 82-62.

Vierasjoukkue aloitti ottelun vahvemmin. Se veikin avausjakson nimiinsä 19-15. Kouvottaret tuli toiselle neljännekselle sisuuntuneena. Sen puolustuspelaaminen parantui huomattavasti ja se sai tehtyä Märskyn hyökkäämisestä vaikeaa. Kouvolalaisjoukkue vei jakson 15 pisteellä nimiinsä ja karkasi puoliajalle johdossa 38-27.

Kolmannella jaksolla ottelu tasoittui. Siitä huolimatta kotijoukkue onnistui kasvattamaan johtoaan kolmella pisteellä. Viimeiselle jaksolle Kouvottaret pääsi 14 pisteen johtoasemasta. Se piti siitä kiinni ottelun loppuun asti ja lopulta jopa kasvatti johtoaan. Peli päättyi 82-62.

Kouvottaret jakoi ottelussa hyvin vastuuta. Joukkueelle merkittiin 24 koriin johtanutta syöttöä. Märskylle syöttöjä merkittiin kymmenen.

Sarah Toeaina heitti ottelussa 28 pistettä ja keräsi kahdeksan levypalloa. Henriikka Vähäuskille kirjattiin tupla-tupla 15 pisteellä ja 12 levypallolla. Silja Viita teki vieraille 15 pistettä.