Awak Kuier loistovireessä Italiassa

© Kuva: fiba.com

Awak Kuierin Ragusa eteni Italian liigan välieriin suoraan kahdella voitolla. Annika Holopainen palasi tehokkaasti kentille ja Sofia Pelanderin kausi Saksassa päättyi.

Kuier loisti, kun Ragusa selvitti tiensä Italian liigan välieriin suoraan kahdessa pelissä. Ragusa kaatoi toisessa puolivälierässä Empolin 78-76 (40-37). Kuier lähenteli tupla-tuplaa 15 pisteen, yhdeksän levypallon, kahden syötön ja peräti neljän torjunnan tilastoilla. Hänen teholukunsa 26 oli joukkueen paras. Välierissä Ragusa kohtaa Famila Schion.
Ottelutilastot

Islannin liigassa palattiin tositoimiin reilun kuukauden tauon jälkeen ja Annika Holopainen oli jälleen KR:n pisteykkönen 23 pisteellä. Se ei kuitenkaan riittänyt voittoon, kun sarjakärki Valur voitti kotikentällään selvästi 106-52 (58-21). Holopainen tilastoi myös viisi levypalloa ja yhden torjunnan. Holopainen oli ainoa joukkueestaan, joka ylsi kaksinumeroisiin pisteisiin. KR on sarjassa viimeisenä.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Sofia Pelanderin Herner hävisi pronssipelissä Marburgille selvästi 41-82 (28-55). Sofia Pelander ei pelannut ottelussa.

Pelander tilastoi tällä kaudella Bundesliigassa keskiarvoikseen 8,7 pistettä, 5,2 levypalloa ja 1,3 syöttöä.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.