WNBA:ssa Awak Kuierin edustama Dallas Wings katkaisi neljän ottelun mittaisen tappioputkensa, kun Dallas päihitti Chicago Skyn 80-76 (33-36). Kuier ei pelannut ottelussa.

Sky pääsi kolmen pisteen heitolla kahden pisteen päähän viimeisellä minuutilla, mutta Wingsin Moriah Jefferson (11/5/8 syöttöä) tyrehdytti chicagolaisten kirin. Dallas pystyi pitämään loppuhetket Chicagon takanaan.

Vielä puoliajalla häviöllä ollut Dallas onnistui nappaamaan johtoaseman itselleen kolmannella neljänneksellä. Allisha Gray (20/7) oli Wingsin paras pistenainen koko ottelun, kun taas Arike Ogunbowale (15/5) syttyi toisella puoliajalla heittäen kahteenkymmeneen minuuttiin 10 pistettä.

Skyn pistekolmikko oli Allie Quigley (27/1), Kahleah Copper (16/5) ja Azura Stevens (14/5).

Dallas pelaa seuraavan kerran perjantain ja lauantain välisenä yönä Indiana Feveriä vastaan.