Naisten Korisliigassa nähtiin hurjia yksilötilastoja ympäri Suomen. Muiden muassa Taru Tuukkanen, Zykera Rice, Carmen Tyson-Thomas ja Anni Jämsä olivat iskussa.

Taru Tuukkanen esitteli korinalustaitojaan tuttuun tapaansa, kun ToPo kaatoi kotikentällään Catz Lappeenrannan 86–61. Tuukkaselle merkittiin ottelussa 24 pistettä ja 14 levypalloa.

Liekeissä oli myös hänen joukkuetoverinsa Erika Davenport, jolle kirjattiin 23 pistettä ja seitsemän koriin johtavaa syöttöä. Tappion kärsineen Catzin riveissä puolestaan edukseen erottui Lotta Hämäläinen, joka keräsi 20 pistettä ja seitsemän levypalloa.

Tapiolan Honka joutui taipumaan Kouvottarien käsittelyssä 70–78. Voiton vieneiden vieraiden työtä johti Sarah Toeaina 21 pisteellä ja kymmenellä levypallolla.

Järisyttävin tilastorivi nähtiin kuitenkin hävinneen kotijoukkueen puolella. Carmen Tyson-Thomas nimittäin taiteili nimiinsä 31 pistettä, 17 levypalloa ja 36:n arvoisen tehokkuuslukeman.

Peli-Karhujen roimassa kotivoitossa tahtipuikkoa heilutti tuttuun tapaan Zykera Rice. Emännät kaatoivat Espoo Basket Teamin luvuin 75–49.

Ricelle merkittiin 34 pistettä ja 18 levypalloa. Pelinjohtaja Linda-Lotta Lehtoranta tuki työtä yhdeksällä pisteellä ja kahdeksalla syötöllä. EBT:n kovin pistetykki puolestaan oli Alyesha Lovett 23 pisteellä ja yhdeksällä levypallolla.

Pyynikin palloiluhallissa Tampereen Pyrintö sai kokea 78–88:n arvoisen pettymyksen. Vimpelin Veto kävi kylässä ja haki sarjapisteet kamppailun jälkeen itselleen.

Vedon riveissä kovimmassa vedossa oli Kym Royster, jolle merkittiin 24 pistettä ja kymmenen levypalloa. Kaikkein kovimmasta esityksestä vastasi silti tappion kärsineen Pyrinnön Anni Jämsä, jonka tilastorivi näytti 28 pistettä ja 11 syöttöä.