NBA:n All-Star -ottelun toiset äänestystulokset julki – hurjavireinen LeBron James kirii

© Kuva: Getty Images

NBA on julkaissut All-Star -ottelun väliaikatuloksia ja LeBron James on kirinyt kiinni Stephen Curryn etumatkaa läntisessä konferenssissa. Myös itäisessä tilanne on tasainen.

Ensimmäisten äänestystulosten jälkeen läntisessä konferenssissa Stephen Curry ja itäisessä Kevin Durant olivat johdossa. Viikon aikana tilanne on kuitenkin tiukentunut ja etenkin läntisessä konferenssissa kapteenin paikasta käydään kovaa kilpailua.

Kummankin konferenssin eniten ääniä saaneet pelaajat saavat toimia kapteeneina. Heidän lisäkseen konferenssien eniten ääniä saaneet taka- sekä sisäpelaajat ovat avausviisikossa. NBA-valmentajat valitsevat loput pelaajat.

Kapteenit valitsevat joukkueet huutoäänestyksellä siten, että eniten ääniä saanut pelaaja aloittaa.

Ensimmäisten äänestystulosten tultua julki Stephen Curry johti läntisen konferenssin äänestystä yli 500 000 äänellä LeBron Jamesiin, mutta nyt hurjassa vireessä oleva James on kirinyt eron alle 100 000 ääneen. Itäisessä konferenssissa kärkitaistelu käy myös tiukkana, sillä Kevin Durantin ja Giannis Antetokoumpon ero on noin 280 000 ääntä.

Jos et näe upotusta, voit katsoa sen täältä.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.