Naisten Korisliigassa saatiin viimeinenkin puolivälieräsarja käyntiin. Tiistai-illan ottelussa Kouvottaret otti kotivoiton 75-74 ja sillä on mahdollisuus edetä välieriin torstaina Espoossa.

Kotijoukkue aloitti paremmin ja hallitsi ensimmäistä jaksoa. Ottelu tasoittui toisella jaksolla, mutta puoliajalla kotijohto oli yhdeksän pistettä.

Toinen puoliaika oli pienoista Hongan hallintaa ja joukkue veikin molemmat jaksot nimiinsä. Kouvottaret pääsi kuitenkin huokaisemaan helpotuksesta, kun Sandra Karstenin viime hetkien heitto ei osunut kohteeseen.

Taeler Deer pussitti Kouvottarille 21 pistettä. Rashida Timbilla teki tupla-tuplan 14 pisteellä ja 12 levypallolla. Karsten heitti Hongalle 26 pistettä ja teki samalla henkilökohtaisen piste-ennätyksensä.