NBA:n puolivälierät lähtevät käyntiin sunnuntai-iltana. Ensimmäisessä ottelussa kohtaavat Boston sekä hallitseva mestari Bucks. Bostonin tasaisen vahva joukkue lähtee peleihin hyvällä itseluottamuksella, mutta vastassa on nyt pelaaja, joka pystyy lähes yksin voittamaan kenet tahansa: Giannis Antetokounmpo, MVP-ehdokas tälläkin kaudella.

Celtics on joukkueena vahva ja materiaali on laajempi, mutta jos Giannis nousee jälleen absoluuttiselle huipputasolleen, Bucksilla on mahdollisuus puolustaa mestaruuttaan puolivälieriä pitemmälle.

Illan toisessa ottelussa kohtaavat Memphis ja Golden State. Golden State tietää, mitä loppupeleissä menestymiseen tarvitaan ja joukkueessa on jälleen hiljakseen huippukuntoon palaava voittamisen takuumies, Stephen Curry. Jos – ja todennäköisesti kun – Curry saa kolmoskonekiväärinsä vireeseen, Golden Statella on hyvät mahdollisuudet jatkoon.

Toisaalta, Ja Morant on matkalla kohti supertähteyttä eikä mikään olisi parempi paikka nostaa omaa statustaan, kun joukkueen johdattaminen yli Golden Staten.

NBA:n kaksi muuta puolivälieräparia ovat Miami-Philadelphia sekä Phoenix-Dallas. Nämä sarjat alkavat maanantain ja tiistain välisenä yönä.