Tampereen Pyrintö hakee paluuta voittokantaan kohtaamalla Lapuan Korikobrat vieraissa lauantaina 10.10 kello 17:00.

Kobrien vahvistusnelikko Lamont Jones (21,0 pistettä/2,0 levypalloa), Darien Brothers (15,0/2,0), Damen Bell-Holter (12,0/11,5) ja Dom Morris (9,5/4,5) ovat osoittautuneet juuri niin vaarallisiksi kuin ennakkoon on povattu.

Vapaasti hyökkäävä Korikobrat antoivat myrskyvaroituksen koko Korisliigalle ensimmäisessä pelissään voittamalla Kauhajoen Karhun kotonaan 89-64. Toisessa pelissä taas vieraissa tahti oli hitaampaa ja Kobrat hävisivät Kouvoille selkeästi 102-79.

Pyrintö on tällä hetkellä Korisliigassa rekordilla 1/1, kausi alkoi vierasvoitolla Salon Vilppaasta, mutta keskiviikkona kotiavauksessa Kataja Basket oli parempi loppunumeroin 69-87.

– Kobrat on osoittanut välittömästi sarjan alussa olevansa erittäin vaarallinen joukkue etenkin kotikentällään. Aiempaa kokemusta meillä on heistä preseasonilta, jolloin heidän amerikkalaiset takamiehet osoittivat vahvuutensa, Pyrinnön päävalmentaja Ilkka Palviainen pohtii Pyrinnön sivuilla.

Palviaisella on tiedossa kuitenkin miten pisteet Pohjanmaalta napataan matkaan.

– Avainasemassa ottelussa meidän kohdallamme tulevat olemaan 1 vs.1 -puolustaminen, levypallopelaaminen sekä joukkueena hyökkääminen. Vierasvoiton saavuttamiseksi tarvitsemme onnistumisia laajalta rintamalta.