Jännitys NBA:n finaaleissa jatkuu, kun Cleveland Cavaliers tasoitti otteluvoitot Golden State Warriorsia vastaan 3-3 selvällä 115-101-voitolla.

Cleveland aloitti ottelun voimakkaasti jättäen Golden Staten ensimmäisellä neljänneksellä 11 pisteeseen, joka oli sen yhden neljänneksen pienin pistemäärä koko kaudella. Samaan aikaan Cleveland takoi Kyrie Irvingin johdolla 31. Toisella neljänneksellä Golden State pääsi jo kahdeksan pisteen päähän. Cleveland sai pelinsä kuitenkin takaisin uomiin ja lähti tauolle 16 pisteen johdossa.

Kolmannella neljänneksellä Clevelandilla oli turvallisen tuntuinen johto aina viime minuuteille saakka. Golden State vei viimeiset 3,5 minuuttia 10-0 ja Klay Thompson tykitti kahdeksan pistettä ja nosti Golden Staten yhdeksän pisteen päähän, kun lähdettiin viimeiselle neljännekselle.

Golden State pääsi jo kahdeksan pisteen päähän, mutta LeBron James otti joukkueen harteilleen muutamien heikkojen ratkaisujen jälkeen ja tilastoi Clevelandille peräti 18 pistettä peräkkäin. Kun James ei tehnyt pisteitä, hän ruokki Tristan Thompsonia tai blokkaili puolustuspäässä nostaen Clevelandin jälleen kaksinumeroiseen johtoon ja ollen joko tekemässä tai syöttämässä Clevelandille 27 pistettä peräkkäin. Golden Staten urakkaa ei helpottanut Stephen Curryn saama kuudes virhe 4,5 minuuttia ennen loppua. Curryn virheen jälkeen Clevelandilla oli helppo työ pitää johtonsa loppuun asti.

James tilastoi ottelussa peräti 41 pistettä, kahdeksan levypalloa, 11 korisyöttöä, neljä riistoa, kolme blokkia ja vain yhden menetyksen. Varsinkin alussa kuumana ollut Irving heitti 23 pistettä ja Thompson tilastoi 15/16. Golden Statelta Curry heitti 30 ja Thompson 25 pistettä.