Sasu Salinin CB Gran Canaria sai vihdoinkin voittotilinsä auki Espanjan ACB-liigassa ja Salin säkenöi ottelun parhaan pistemiehenä. Erik Murphy oli sen sijaan SIG Strasbourgin paras pistemies, kun Henrik Dettmannin ja Lassi Tuovin luotsaama joukkue koki jälleen niukan tappion.

Gran Canaria avasi voittotilinsä komealla tavalla, kun se voitti kotonaan Fuenlabradan 111-60 (53-30). Vierasjoukkue sai otteluun hyvän alun, mutta sen jälkeen neljän peräkkäisen tappion sisuunnuttama Gran Canaria sai puolustuspelinsä huomiin ja hyökkäyspäässä löytyi juonikkuutta ja tehoja. Gran Canarian 51 pisteen voittomarginaali oli sen historian suurin ACB-liigassa.

Salin johdatti tykitystä heittämällä 21 minuutissa ottelun korkeimman pistemäärän 18. Lisäksi hän nappasi viisi levypalloa.

Jamar Wilsonin Estudiantes piti Real Madridia tiukoilla pääkaupungin paikalliskamppailussa, mutta lopulta Real Madrid kuittasi ottelusta 96-88 (37-42)-voiton. Estudiantes pysyi jättiläisten vanavedessä päätösneljännekselle saakka, kunnes Real repäisi heti neljännen jakson alussa ja ratkaisi ottelun. Wilson pelasi ottelussa reilut 11 minuuttia ja heitti ottelussa neljä pistettä.

Petteri Koponen seurasi sivusta, kun Barcelona murskasi Real Betisin 80-58 (43-31). Laajaa ja tasaista rotaatiota ottelussa käyttäneen Barcelonan ykkösnimi oli 18 pistettä heittänyt Marcus Eriksson.

Strasbourgin niukat tappiot Ranskan ProA-liigassa jatkuivat, kun se taipui Pau-Orthezin vieraana 82-74 (35-33). Pau-Orthez vei ensimmäisen neljänneksen nimiinsä, mutta sen jälkeen Strasbourg otti ottelusta hallinnan. Kotijoukkueen vahva viimeinen jakso kuitenkin käänsi lopulta pelin Pau-Orthezille.

Murphy heitti ottelussa viisi kolmosta sisään ja keräsi yhteensä 21 pistettä 19 minuutissa. Lisäksi tilastoihin merkattiin viisi levypalloa.

Strasbourg on hävinnyt kauden viidestä sarjapelistään neljä ja suurin tappiomarginaali on ollut kahdeksan pistettä, joten tiukat tappiot ovat tulleet sille vähän turhankin tutuksi tämän kauden aikana.