Sasu Salinin Gran Canaria loistaa tällä hetkellä kilpaa Kanarian saarten auringon kanssa, kun joukkue on voittanut Espanjan ACB-liigassa jo seitsemän peräkkäistä ottelua. Salin kertoo Ylen sivuilla joukkueen päässeen hyvin harjoittelemaan ja tulokset näkyvät pelikentällä.

Gran Canaria murskasi sunnuntaina vieraskentällä Zaragozan 102-57. Sen voittoputken voittomarginaali on ollut keskimäärin yli 20 pistettä ottelua kohden. Salinin mukaan joukkueen pudottua Eurocupista, on katseet voitu siirtää entistä tiiviimmin harjoitteluun ja Espanjan liigaan.

– Meillä on nyt aikaa treenata ja keskittyä peleihin ja olemme pelanneet kuten olemme treenanneet. Pelit ovat kulkeneet nyt viime aikoina tosi hyvin, Salin kertoo Ylen sivujen haastattelussa.

Gran Canaria on tällä hetkellä sarjassa kuudentena, mutta kärkipaikalle on matkaa ainoastaan voiton verran. Tällä menolla Gran Canaria saattaa napata jopa runkosarjan voiton itselleen.

– Tällä hetkellä on helppo pelata ja joukkueessa on hyvä fiilis. Kaikki ovat heti valmiita, kun peli alkaa ja pisteiden teko levittyy useammalle pelaajalle. Pelaaminen tuntuu tosi helpolta, ja se antaa voimaa myös seuraavaan peliin.

Salinin haastattelu luettavissa kokonaisuudessaan Yle Urheilun sivuilta.