Shawn Huff upotti Ludwigsburgille 12 pistettä kolmannessa puolivälieräottelussa Bayern Münchenia vastaan. Se ei kuitenkaan riittänyt tällä kertaa voittoon asti.

Ilman loukkaantunutta Sasu Salinia pelannut Union Olimpija tasoitti Slovenian liigan välierävoitot Helios Domzalea vastaan 69–68 (43–30)-vierasvoitollaan myöhään torstai-iltana. Otteluvoitot ovat nyt tasan 1-1.

Saksassa Huffin edustama MHP Riesen Ludwigsburg painosti ennakkosuosikki Bayern Münchenia 20 minuuttia Bundesliigan puolivälierien kolmannessa ottelussa. Bayern München kuitenkin vei pelin kolmannen jakson näytöstyyliin 36–11 ja koko ottelun 104-82 (45-47).

Huff keräsi Ludwigsburgille 28 minuutissa 12 pistettä, neljä levypalloa, kolme syöttöä ja blokin. Bayern München johtaa puolivälieräsarjaa voitoin 2-1.