Sasu Salinin Gran Canaria hävisi trillerin Eurocupin välierissä, kun turkkilainen Galatasaray eteni finaaleihin kahden ottelun yhteistuloksella 169-170.

Ottelu oli varsinaisen peliajan umpeutuessa 90-76, joten ottelu meni jatkoajalle yhteistuloksella 165-165. Galatasaray oli piirun verran parempi jatkoajalla, jonka turkkilaiset veivät numeroin 4-5.

Gran Canarian tarvitsi 15 pisteen johdon päästääkseen toisen kerran peräkkäin Eurocupin finaaleihin, mutta päätösneljännekselle astellessa ero oli kymmenessä 67-57. Kotijoukkueen 8-0-runi toi johdon Gran Canarialle, mutta 2,1 sekuntia ennen loppua Galatasarayn Vladimir Micovin kori vei ottelun jatkoajalle tilanteessa 90-76.

Galatasarayn Errick McCollum naulasi kolme vapaaheittoa jatkoajan viimeisellä minuutilla, joista viimeisin nosti vieraat yhden pisteen johtoon 17,8 sekuntia ennen loppua. Gran Canarian Albert Oliver sai vielä viimeisen mahdollisuuden voittoon, mutta McCollum blokkasi Oliverin ajon ja Gran Canaria joutui tyytymään tappioon.

Gran Canarian pisteistä vastasivat D.J. Seeley (23/4/5 syöttöä), Alen Omic (16/7) ja Kevin Pangos (14/3). Salinin saldo oli 5 pistettä ja yksi levypallo runsaassa 19 minuutissa.

Saksan Bundesliigassa Gordon Herbertin Frankfurt Skyliners voitti Würzburgin niukasti 87-91 (45-42). 16 sekuntia ennen loppusummeria Jordan Theodore nosti lay-upillaan Skylinersin 87-89-johtoon. Toisessa päässä frankfurtilaisten puolustus kesti Würzburgin tasoitusyrityksen ja vieraat pääsivät juoksemaan toiseen päähän nopean hyökkäyksen loppulukemiin.