Korisliigan kausi alkaa tänään neljän ottelun voimin. Elisa Viihde vastaa fanien toiveeseen, ja alkavalla kaudella palvelussa nautitaan kotimaisen kärkiliigan lisäksi myös Espanjan Liga ACB:n huippukoripallosta.

– Katsottava ei tänä syksynä lopu korisfaneilta kesken. Fanit ovat löytäneet palvelumme hyvin ja tuomme heidän pyynnöstään tänään alkavan Korisliigan rinnalle lisää suomalaisväritteistä huippukoripalloa. Espanjan Liga ACB:ssa pelaavat Susijengistä tutut Petteri Koponen, Sasu Salin ja Jamar Wilson, sanoo Elisa Viihteen Business Manager Ilkka Vanala Koripalloliiton sivuilla.

Elisa Viihteen Fanseat esittää jokaiselta Korisliigan kierrokselta vähintään yhden ottelun, ja lisäksi kaikki kierroksen ottelut ovat aina katsottavissa Fanseat-palvelussa. Syksystä alkaen esitetään myös vähintään kaksi ottelua kuukaudessa espanjalaisesta Liga ACB:sta. Ottelutaltioinnit ovat myöhemmin katsottavissa Elisa Viihteessä ja Fanseatissa niissä esitettyjen otteluiden osalta.

– Elisa Viihde ja Fanseat ovat kasvattaneet Korisliigan liikevaihtoa ja näkyvyyttä viime kaudella merkittävästi. Susijengin kansainvälinen menestys on lisännyt suuren yleisön kiinnostusta lajia kohtaan, ja mahdollisuus seurata Korisliigan otteluita missä ja milloin vain madaltaa kynnystä aloittaa aktiivinen seuraaminen, kertoo Koripalloliiton kilpailutoiminnan johtaja Tom Westerholm.

Elisa Viihteen Fanseat on katsottavissa Elisa Viihteen digiboksilla kanavapaikoilla 841-844 tai kaapeli-tv:ssä kanavapaikoilla 361-364. Fanseat on saatavilla myös erillisenä online- ja mobiilipalveluna osoitteesta fanseat.com.