© Kuva: Getty Images

Valmentajalta jälleen ylisanoja Lauri Markkasesta – ”Hän on kehittynyt sillä saralla”

Lauri Markkanen palasi jälleen tasolleen parin hieman vaisumman esityksen jälkeen, kun hän tilastoi 19 pistettä ja 11 levypalloa Arizonan voittaessa Washington Staten. Päävalmentaja Sean Miller oli iloinen kuinka Markkanen pystyi käyttämään kokoaan hyväkseen.

Markkanen on tullut tunnetuksi hyvänä kolmen pisteen heittäjänä, mutta Washington Statea vastaan hän rymisteli korin alla ottaen tärkeitä hyökkäyspään levypalloja ja viimeisteli tehokkaasti korin läheisyydestä.

– Olemme tehneet paljon töitä sen eteen ja puhuneet hänen kanssaan siitä sekä tehneet pieniä muutoksia auttaaksemme häntä. Hänen täytyy kuitenkin auttaa itseään. Hänellä oli kuusi hyökkäyslevypalloa ja kuusi kahden pisteen koria. Hän käytti kokoaan suuresti ja se on hyvä merkki sekä hänelle että joukkueellemme. Kaikki tietävät kuinka hyvin hän heittää kolmen pisteen heittoja, mutta kyse on siitä voiko hän rankaista pienempiä pelaajia ja isoja pelaajia korin lähellä. Hän on kehittynyt sillä saralla ja tänään palaset loksahtivat, Miller totesi ottelun jälkeen.