Chicago Bulls vietti mediapäivää maanantaina ja yhtenä huomion keskipisteenä oli viime kesänä joukkueeseen siirtynyt Lauri Markkanen. Kesän EM-kilpailuissa säväyttänyt Markkanen yrittää ottaa isoa roolia myös NBA:ssa.

Markkanen myönsi Chicagon lehdistötilaisuudessa, että tavoitteena on paikka joukkueen avausviisikossa.

– Totta kai yritän aloittaa, mutta se ei ole kaikki kaikessa, jos en ole avauksessa. Tiedän, että meillä on paljon hyviä pelaajia tässä joukkueessa ja kilpailu on kovaa. Yritän vain oppia ja kehittyä paremmaksi sekä lunastaa paikkani avausviisikossa.

Markkanen oli osana isoa kauppaa, kun Minnesota Timberwolves lähetti Chicagoon Kris Dunnin, Zach LaVinen sekä seitsemäntenä varaamansa Markkasen. Minnesotaan sen sijaan matkasi Chicagon ykköspelaaja Jimmy Butler. Kauppa hiersi erityisesti Chicagon faneja, sillä Butler oli erittäin suosittu pelaaja ja joukkueen ykköstähti. Uudet miehet joutuivatkin nopeasti fanien silmätikuiksi Markkanen etunenässä, mutta hän ei ole välittänyt tilanteesta.

– En ota siitä lisäpaineita. Paine on aina päällä, kun olet kentällä. Minulle on iso juttu olla näin isossa ja historiallisessa organisaatiossa kuin Chicago Bulls. Unelmani on käynyt toteen ja yritän tehdä parhaani, Markkanen kuittasi.

Markkanen esitteli myös uutta hiustyyliään medialle.

Lauri Markkanen

@MarkkanenLauri
NEW SEASON, NEW LOOK! 👀🔥 #BullsMediaDay

Jos et näe twiittiä oikein, voit katsoa sen täältä.