Gerald Lee Junior avasi kautensa Israelin liigassa komeasti kirjauttamalla tilastoihin tupla-tuplan. Erik Murphy pääsi juhlimaan voittoa Mestarien liigan lohkovaiheen avauskierroksella ja Roope Ahonen oli jälleen joukkueensa johtohahmo Espanjan LEB Orossa.

Lee esitti vakuuttavia otteita, mutta sekään ei riittänyt voittoon Maccabi Ashdodin taivuttua Hapoel Gilboa Galille jatkoajan jälkeen 77-84 (70-70, 30-34). Lee uurasti kentällä 30 minuuttia ja pyörähteli sinä aikana 15 pistettä, 12 levypalloa, kolme riistoa, yhden syötön ja yhden torjunnan.

Murphyn Nanterre aloitti Mestarien liigan lohkovaiheen komealla 81-72 (41-39)-vierasvoitolla tshekkiläisestä Nymburkista. Murphy oli tehokkaana tilastoiden 20 minuutissa yhdeksän pistettä ja seitsemän levypalloa.

Carl Lindbomin Utenos Juventus sen sijaan joutui tunnustamaan Monacon paremmakseen Mestarien liigan lohkovaiheen avauksessa numeroin 90-53 (50-33). Lindbom pelasi 13 minuuttia ja nappasi kolme levypalloa ja torjui kertaalleen vastustajan heiton.

Ahosen 15 pistettä, yksi levypallo, kaksi syöttöä ja riisto 32 minuutissa eivät riittäneet Ourenselle voittoon Iraurgi SB Sammic Hosteleriaa vastaan vieraskentällä. Kotijoukkue vei ottelun nimiinsä 89-80 (44-44). Ourense on hävinnyt kaikki kolme otteluaan.

Ranskan ProA-liigassa Lassi Tuovin valmentama Gravelines-Dunkerque hävisi vieraskentällä Boulazacille 71-75 (40-43). Gravelines-Dunkerque on hävinnyt kaikki kauden neljä otteluaan.