Torstain ja perjantain välisen yön NBA-kierroksella katseet kiinnittyivät erityisesti Houston Rocketsin James Hardenin ja Cleveland Cavaliersin LeBron Jamesin kohtaamiseen. Molemmat olivatkin varsin kovalla pelipäällä, mutta Harden ja Rockets käänsivät taiston lopulta itselleen lukemin 117-113.

Harden teki ottelussa tripla-tuplan eli 35 pistettä, 13 levypalloa ja antoi 11 syöttöä. Jamesin tehot olivat puolestaan 33/4. Harden pitää yhä hallussaan NBA:n tripla-tupla-ennätystä. 53 pistettä, 17 syöttöä ja 16 levypalloa syntyi viime kaudella tammikuun ensimmäinen päivä.

Ruutu-palvelun yön Top 5 -koosteessa nähdään LeBronin härkämäinen ja vastustamaton korilleajo, jossa Rockets-puolustus ei käytännössä voi kuin seurata vierestä.

Hardenilta ja koko Rocketsin viisikolta nähdään vastaavasti huima tilanteen loppuun asti pelaaminen. Pallo pyörii lattialla vapaaheittoviivan tuntumassa, jossa siitä taistelee muun muassa Rocketsin P.J. Tucker. Harden saa napattua pallon tuoksinan keskeltä, heittää pelivälineen korkeana kohti koria ja Clint Capela painaa alley-oopin sisään. Muun muassa edellä mainitut ja Philadelphian Ben Simmonsin upea riisto oheisessa yön huippuhetkien koosteessa.