Lauri Markkanen katseli viime yön Boston Celtics -ottelun sivusta, kun Chicago Bulls kirjautti kolmannen peräkkäisen voittonsa. Markkasen huolena ovat jo kesältä tutut selkäongelmat.

Markkanen joutui olemaan sivussa ensimmäistä kertaa tämän kauden aikana, mutta samat selkävaivat olivat tuttuja jo viime kesänä sekä maajoukkueessa että Bullsin harjoitusotteluista. Markkanen joutui jättämään kolme harjoituspeliä väliin ennen kauden alkua.

– Hänelle tuli selkäkramppeja päivän mittaan. Hyvin samantapaisia kuin mitä hänellä oli ennen kauden alkua, Bullsin päävalmentaja Fred Hoiberg paljasti Sun Timesin haastattelussa.

Hoiberg ei kuitenkaan usko, että Markkanen joutuu olemaan pitkään sivussa.

– Hänellä oli samanlainen tilanne kesällä maajoukkueen kanssa ja hän pääsi siitä yli hyvin nopeasti. Hänellä oli sama tilanne myös harjoituskaudella ja pääsi siitä myös yli nopeasti. Hän sai hoitoa maanantaiaamuna heittoharjoitusten jälkeen. Hän sanoi sen olevan hieman kireä ja se kiristyi vain entisestään päivän aikana. Hän saa lisää hoitoja tiistaina ennen harjoituksia ja toivottavasti saamme hänet nopeasti takaisin kokoonpanoon, Hoiberg paljasti.

Markkanen pystyi kuitenkin osallistumaan kevyeen harjoitteluun ennen Boston-peliä ja harjoittelee myös tiistaina kevyesti. Seuraava peli on keskiviikon ja torstain välisenä yönä Utahia vastaan.

– Hänellä oli vain hieman kipuja ja olemme varovaisia sen kanssa. Se ei ole mikään iso asia, Hoidberg kertoi.

Markkasen ollessa sivussa hänen tuuraajansa Nikola Mirotic ja Bobby Portis käyttivät näyttöpaikkansa hyväkseen, kun kaksikko tehtaili yhteensä 47 pistettä Chicagon yllätysvoitossa.