Cleveland Cavaliers ja San Antonio kohtaavat Ruudun TV-ottelussa tänä iltana.

NBA:n illan huippukamppailussa iskevät yhteen mestarikandidaatteihin lukeutuvat Cleveland ja San Antonio. Joukkueet lähtevät otteluun hyvin erilaisista lähtökohdista, sillä Clevelandin peli kulkee, kun taas San Antonio rypee tappioputkessa.

Cleveland muokkasi kokoonpanoaan siirtoikkunan aikana ja joukkueeseen liittyivät Larry Nance Junior, Rodney Hood, Jordan Clarkson ja George Hill. Muutokset ovat tepsineet sekä kentällä että sen ulkopuolella. Nelikko on kantanut kortensa kekoon 45,9 pisteen edestä sekä rakoillut joukkuehenki on saatu paikattua pukukopin puolella. Vuodenvaihteessa Cleveland ui syvissä vesissä, mutta nyt joukkueen pelaamisessa on valoa tunnelin päässä. Samalla Cleveland on jälleen itäisen konferenssin suosikki. Uudistuksen jälkeen Cleveland on ollut koko sarjan neljänneksi paras puolustusjoukkue ja se on pystynyt pitämään vastustajansa alle sadassa pisteessä kahdesti. Hyökkäyksessäkin on nyt enemmän leveyttä ja tulivoimaa eikä LeBron James joudu kantamaan kaikkea vastuuta harteillaan.

San Antonion kausi on ollut vaikein vuosiin ja omalta osaltaan siihen ovat vaikuttaneet joukkueen loukkaantumisongelmat. Kawhi Leonard on ollut sivussa lähes koko kauden eikä ole varmaa nähdäänkö häntä enää pelikentillä tämän kauden aikana. San Antonio on hävinnyt neljä peräkkäistä peliään, mutta on siitä huolimatta läntisessä konferenssissa neljäntenä. Vaikka joukkue vaikuttaa haavoittuvaiselta, ei valmentajavelho Gregg Popovichin miehistöä voi koskaan aliarvioida, kun kausi lähenee loppuaan.

Suora lähetys alkaa kello 22.30.