NBA:ssa Chicago Bulls palasi yhden voiton jälkeen tappioiden tielle, kun Bulls nöyrtyi Charlotte Hornetsille 118-125 vieraissa. Lauri Markkanen oli tappiosta huolimatta kovassa vireessä tehtaillen 30 pistettä ja yhdeksän levypalloa.

Vielä noin kahdeksan minuuttia ennen loppusummeria Bulls piti käsissään pisteen johtoa, mutta Hornetsin tähti Kemba Walker kieltäytyi häviämästä. NBA:n tähdistöotteluun valittu vikkelä takapelaaja teki kahdeksan peräkkäistä pistettä ja johdatti Hornetsin karkumatkalle.

– Hornets pelasi erinomaisen toisen puoliajan ja liikutti palloa. Tästä huolimatta teimme paljon hyviä asioita ja olemme parantaneet hyökkäyspeliämme. Bobby (Portis) pelasi hienon pelin. Lauri pelasi hienon pelin. Mielestäni aloitimme vahvasti, Bullsin päävalmentaja Jim Boylen kommentoi Koripalloliiton tiedotteessa.

Markkanen pelasi 33 minuuttia, joiden aikana hän keräsi tilastosarakkeeseensa 30 pistettä, yhdeksän levypalloa ja yhden syötön. Pelitilanneheittonsa suomalainen säkitti 8/13, kolmosensa 1/5 ja vapaaheittonsa puhtaasti 13/13.

Bullsin pistenikkareihin kuului Markkasen ohessa Bobby Portis (33/9) ja alaraajavammansa jälkeen kentille palannut Zach LaVine (18/5). Illan ykköstähti oli kuitenkin Walker, joka pussitti 37 pistettä, noukki kuusi levypalloa ja tarjoili kymmenen syöttöä.

Bullsilla on nyt koossa 12 voittoa ja 41 tappiota, joiden vuoksi joukkue on itäisen konferenssin kolmanneksi viimeinen.

Yön muissa otteluissa James Harden väläytteli jälleen osaamistaan 43 pisteellä, kun Houston nappasi voiton Utahista. Lou Williams heitti 39 pinnaa, kun Clippers voitti Detroitin. Giannis Antetokounmpo auttoi 37 pisteellään Milwaukeen voittoon Washingtonista ja Luka Doncic oli jälleen Dallasin tehomies 35 pisteellään. Bojan Bogdanovic sukitti 31 pistettä Indianan voittaessa Miamin ja San Antonio piti pisteet kotonaan New Orleansia vastaan. Golden State kuritti Lakersia ja Nikola Jokic tilastoi jälleen tripla-tuplan (13/16/10s) Denverin voittaessa Minnesotan.

NBA:n viime yön tulokset:
Detroit-Clippers 101-111
Charlotte-Chicago 125-118
Orlando-Brooklyn 102-89
Washington-Milwaukee 115-131
Cleveland-Dallas 98-111
Miami-Indiana 88-95
San Antonio-New Orleans 113-108