NBA:ssa Lauri Markkasen Chicago Bulls kärsi tappion Los Angeles Clippersille vieraissa 121-128. Markkanen heitti kymmenen pistettä ja noukki kahdeksan levypalloa.

Bulls pelasi ensimmäisen puoliajan mainiosti ja piti ottelua hallussaan, mutta kolmannella neljänneksellä Clippers syttyi. Kotijoukkue vei kaksitoistaminuuttisen peräti 21-45, mistä Bulls ei enää toipunut voittotaisteluun.

Markkanen pelasi 28 minuuttia, joiden aikana hän keräsi tilastoikseen kymmenen pistettä, kahdeksan levypalloa ja yhden syötön. Pelitilanneheittonsa suomalainen upotti 3/8, kolmosensa 2/3 ja vapaaheittonsa 2/5.

Bullsin parhaat pistemiehet olivat Zach LaVine (31/7/7 syöttöä) ja Robin Lopez (22/8). Clippersiltä erottui kolmikko Danilo Gallinari (27/7), Montrezl Harrell (26/5) ja Lou Williams (21/3).

Bulls pelaa seuraavan kerran sunnuntaina Sacramento Kingsiä vastaan.

Muissa otteluissa New Orleansin Julius Randle äityi hurjaan 46 pisteen iltaan, mutta siitä huolimatta Pelicans taipui Portlandin vieraana. Houston palasi voittojen tielle James Hardenin (41/9/11) lähennellessä tripla-tuplaa. Bradley Bealin 40 pisteen saldo ei riittänyt siivittämään Washingtonia voittoon Charlottea vastaan ja Giannis Antetokounmpo (33/16/9) oli Milwaukeen johtotähti Miami-voitossa.

NBA:n viime yön tulokset:
Detroit-Lakers 111-97
Philadelphia-Sacramento 123-114
Washington-Charlotte 110-116
Miami-Milwaukee 98-113
Houston-Phoenix 108-102
New Orleans-Portland 110-122
San Antonio-New York 109-83