Chicago Bulls päätti jättää Lauri Markkasen sivuun loppukauden peleistä, kun hän tunsi itsensä väsyneeksi ja hänen sykkeensä nousi huolestuttavan nopeasti huolestuttavan korkealle. Markkanen kertoo nyt Bullsin sivuilla miten hän on kokenut tilanteen.

Markkanen joutui jättämään hiljattain Toronto-pelin kesken ensimmäisen puoliajan jälkeen kiihtyneen sykkeen takia. Hän jäi yön yli Torontoon lisätutkimuksiin ja palasi seuraavana päivänä Chicagoon. Varotoimenpiteenä Bulls päätti, ettei aio peluuttaa Markkasta enää tämän kauden aikana. Hän osallistui osittain joukkueen harjoituksiin, mutta hänen tilaansa monitoroitiin koko ajan.

– En ollut oikeastaan missään vaiheessa huolestunut. Minulla oli vain hieman omituinen tunne Torontossa, sellaiselta kuten tunnen harjoituksen jälkeen. Tuntui kuin olisin lopettanut harjoituksen. Se ei huolestuttanut minua missään vaiheessa. Se ei ollut pelottava. Yritin vielä tulla takaisin ja pelata toisen puoliajan. Teimme joitakin testejä pukuhuoneessa, joten siinä meni hieman aikaa enkä ehtinyt ajoissa ja sitten teimme joitakin toisia asioita jäädessäni Torontoon yön yli. En ollut missään vaiheessa huolissani, sillä tunsin oloni hyväksi siihen saakka, Markkanen kertoo Bullsin sivuilla.

Markkasen mukaan näillä näkymin kyse ei ole mistään vakavammasta.

– Kaikki testitulokset, jotka olen saanut, ovat olleet tähän mennessä hyviä. Monitoroimme minua harjoituksissa, joten se on turvallista. Yritämme saada lisätietoa, mutta tällä hetkellä kaikki on hyvin.

Bulls päätti varotoimenpiteenä, ettei Markkanen pelaa enää tällä kaudella. Jyväskyläläinen myöntää, että pelihalut olisivat korkealla.

– Missasin ensimmäiset 23 peliä ja tunsin ylpeyttä, että vaikka minulla oli jotain pientä, etten jättänyt enempää pelejä väliin. Tiedän, että terveys on tärkein asia. Olen vain turhautunut, etten voi pelata, mutta se on mitä se on. Emme ole löytäneet mitään, joten kerron itselleni, että kaikki tulee olemaan hyvin, kun emme ole löytäneet mitään. Toivottavasti tämä on kertaluontoinen asia, Markkanen miettii.

Pelihaluja uhkuva Markkanen myöntää, että mieli halajaa kentälle.

– Kerroin seuralle, että haluan pelata ennen kuin sain tiedon, etten pelaa enää tällä kaudella. Kuten sanoin, tunnen ylpeyttä siitä, että pelaan vammoista huolimatta ja vaikka olin yön yli Torontossa, halusin pelata seuraavassa pelissä Portlandia vastaan. Halusin pelata vaikka mikä olisi ollut, mutta sinun täytyy olla terve pelataksesi.