Lauri Markkanen ja Chicago Bulls esiintyivät ensimmäistä kertaa tänä kautena kotiyleisönsä edessä häviten hallitsevalle NBA:n mestarille Toronto Raptorsille 108-84. Markkanen heitti ottelussa yhdeksän pistettä.

Kahdessa ensimmäisessä ottelussaan 125 ja 110 pistettä heittäneellä Bullsilla oli suuria vaikeuksia saada pisteitä taululle. Yli kaksinumeroisille pistelukemille ylsivät vain Wendell Carter Jr. (12/11) ja Zach LaVine (11/1).

Raptors karkasi toisen puoliajan aikana ratkaisten lopputuloksen lopullisesti päätösneljänneksen alussa, kun vierasjoukkueen johto venyi 25 pisteeseen.

Markkasen kokonaissaldo oli yhdeksän pistettä, seitsemän levypalloa, yksi syöttö ja kolme riistoa reilussa 30 minuutissa.

Raptorsin parhaimmistoon kuuluivat Pascal Siakam (19/6), Serge Ibaka (18/7) ja OG Anunoby (17/6).

Bulls pelaa seuraavan kerran New Yorkissa Knicksiä vastaan maanantain ja tiistain välisenä yönä.

Muissa otteluissa Atlantan Trae Young oli hurjana takoen peräti 39 pistettä joukkueen voittaessa Orlandon. Giannis Antetokounmpon tehoilta (29/17/9) ei riittänyt Milwaukeelle, kun se hävisi vieraissa Miamille. James Harden (29) sai heittonsa kulkemaan ja Russell Westbrook merkkautti tripla-tuplan (28/10/13) Houstonin kukistaessa niukasti Brandon Ingraminin (35/15) johtaman New Orleansin.

Kemba Walker (32) siivitti Bostonin voittoon New Yorkista ja Philadelphia kukisti kuin nuorempina päivinä pelanneen Derrick Rosen (31) Detroitin. Phoenix järjesti Devin Bookerin (30) johdolla yllätyksen kukistamalla Clippersin kotonaan.

NBA:n viime yön tulokset:
Phoenix-Clippers 130-122
Utah-Sacramento 113-81
San Antonio-Washington 124-122
Houston-New Orleans 126-123
Chicago-Toronto 84-108
Cleveland-Indiana 110-99
New York-Boston 95-118