Lauri Markkanen ei anna loukkaantumisen masentaa – ”Olisi voinut mennä huonomminkin”

© Kuva: Getty Images

Vahvaa kautta pelanneelle Lauri Markkaselle tulee hieman pakkolepoa olkapäävamman vuoksi ja hän joutuu huilaamaan seuraavat 2-4 viikkoa. Markkanen ei kuitenkaan vaivu alakuloon loukkaantumisen takia, vaan katsoo positiivisena eteenpäin.

Yksi Markkasen pääteemoista oli pysyminen kunnossa koko kauden ajan, sillä kolme edelliskautta olivat loukkaantumisten takia rikkonaisia. Tälläkin kaudella Markkasta ovat poissaolot kiusanneet, mutta olkapään venähdys on ensimmäinen kunnon loukkaantuminen tällä kaudella.

Aiemmin Markkanen joutui jättämään pelejä väliin altistuttuaan koronavirukselle ja pari peliä hän oli sivussa lievän jalkavamman takia, kun joukkuekaveri astui hänen pohkeensa päälle.

Markkanen ei kuitenkaan anna tuoreimman takapakin synkistää mieltä.

– Yritän katsoa positiivisesti. Olkapään kanssa olisi voinut mennä huonomminkin. Totta kai, kun tilanne tapahtui, niin olin turhautunut ja pettynyt. Tein omalta osaltani kaikkeni, ettei sitä olisi tapahtunut. Se on ikävä kyllä osa peliä. Tunnen oloni paremmaksi. En sanoisi, että joka päivä, mutta verrattuna siihen, kun se tapahtui, joten se on hyvä.

– Pääasia minulle on pysyä kunnossa ja hoitaa kuntoutus. Pystyn luonnollisesti juoksemaan. He sanoivat 2-4 viikkoa ja luonnollisesti toivomme palaavani sitä aiemmin. Mennään vain päivä kerrallaan, Markkanen totesi amerikkalaislehdistölle antamassaan Zoom-haastattelussa.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.