Clevelandista kantautuu hyviä uutisia, kun Lauri Markkanen on taas pelikunnossa. Markkanen on todennäköisesti mukana ensi yönä, kun Cleveland kohtaa Detroitin.

Markkanen on missannut 11 viime ottelua, kun hän väänsi kuukausi sitten nilkkansa.

– Koripalloilijana olen vääntänyt nilkkani ennenkin. Tiedän miltä se tuntuu. Tällä kertaa se tuntui kuitenkin erilaiselta, joten olin pettynyt, kun se tapahtui. Se sattui enemmän kuin aiemmat vääntymiset, joten luulin sen olleen vakavampi. Mutta kun kävin kuvissa ja sain tietää mistä oli kyse, oli helpotus etten missaisi niin paljon kuin alun perin luulin. Olen iloinen ollessani takaisin, Markkanen totesi Cleveland.comin mukaan.

Nyt hän on kuitenkin jälleen pelikunnossa. Markkanen on jo pystynyt osallistumaan täysipainoisesti joukkueen harjoituksiin. Hänet on listattu kokoonpanoon todennäköisenä pelaamaan.

Clevelandilla on sen sijaan myös loukkaantumishuolia, sillä tähdistöottelussa debytoinut Darius Garland on sivussa selkävamman vuoksi kuten myös jalkavammasta kärsivä tuore tulokas Caris LeVert.

Ruutu Urheilu

@RuutuUrheilu
Guess who's back
Back again
Lauri's back
Tell a friend

Lauri Markkanen tekee suurella todennäköisyydellä paluun peliparketeille ensi yönä 💪🏀 Detroit Pistons - Cleveland Cavaliers nähdään suorana Ruudussa klo 2:00, 🗣 Kristian Palotie!

#NBAfi #koripallo #koris #Lauriontakas

Jos et näe upotusta, voit katsoa sen täältä.