NBA:ssa Cleveland Cavaliers kiri Washington Wizardsin ohitse ja katkaisi kolmen ottelun mittaisen tappioputkensa 86-92 (42-40) voitolla. Lauri Markkanen oli liekeissä säkittien 23 pistettä ja kolmosensa 6/9.

Vähän alle seitsemän minuuttia ennen loppusummeria Wizards johti yhdeksällä pisteellä 84-75, mihin Cavaliers vastasi 12-0-juoksulla, jonka tuoma johto kantoi loppusummeriin saakka.

Wizards johti ottelua valtaosan peliajasta: loppukirin lisäksi Cavaliers piti johtoasemaa vain lyhyet pätkät ensimmäisellä ja kolmannella neljänneksellä.

34 minuuttia ja 33 sekuntia pelannut Markkanen oli Cavaliersin kantava voima läpi ottelun: suomalainen oli joukkueensa paras pistemies 23 pisteellä, 6 levypallolla, yhdellä syötöllä ja torjunnalla.

Vaikka Markkanen heitti jokaisen yhdeksästä kakkosestaan ohitse, niin kolmen pisteen viivan takaa heittäminen oli jäätävää: kolmoset upposivat kuusi yhdeksästä yrityksestä.

Markkasen lisäksi Cavaliersin pisteistä vastasivat Cedi Osman (19/4/5 syöttöä) ja Jarrett Allen (18/14). Wizardsin ykkönen taas oli Kyle Kuzma, jonka saldo oli 34 pistettä ja 13 levypalloa.

Ruutu Urheilu

@RuutuUrheilu
Markkasen heittokäsi kuumana 🔥 Cavs otti voiton Wizardsista Laurin kuuden kolmosen ja 23 pisteen johdolla 🙌🏀 #NBAfi #koripallo #koris

Jos et näe upotusta, voit katsoa sen täältä.

Muissa yön peleissä Nikola Jokic (18/10/11) johdatti tripla-tuplallaan Denverin voittoon Sacramentosta. Ja Morant (46) oli pitelemätön, kun Memphis onnistui kukistamaan Chicagon DeMar DeRozanin (31) ja Zach LaVinen (28) vahvoista peleistä huolimatta.

Kyrie Irving (38) heitti kauden piste-ennätyksensä ja se riitti voittoon Bobby Portisin (30/12) ja Giannis Antetokounmpon (29/14) johtamaa Milwaukeeta vastaan. Trae Young (41/4/11) liekitti Atlantan voittoon Torontosta ja Bostonin vahva vire sai jatkoa Detroitin kustannuksella Jaylen Brownin (27) ja Jayson Tatumin (26/11) lyödessä tahtia. Bam Adebayo (36/7) ja Jimmy Butler (27) olivat Miamin sankareita San Antoniota vastaan.

NBA:n viime yön tulokset:
Detroit-Boston 104-113
Atlanta-Toronto 127-100
Cleveland-Washington 92-86
Miami-San Antonio 133-129
Chicago-Memphis 110-116
Milwaukee-Brooklyn 123-126
Denver-Sacramento 115-110