Sasu Salin pommitti 23 pistettä, kun Union Olimpija Ljubljana sieppasi kauden kymmenennen voittonsa Adrianmeren liigassa myöhään lauantai-iltana Suomen aikaa. Salinin Olimpijan kynsiin jäi serbialainen Mega Vizura loppulukemin 85–80 (43–47).

Mega Vizura hallitsi ottelun alkua kuumalla heittopelillään, mutta Olimpija pääsi Salinin onnistumisilla pelin käänteisiin mukaan. Kun joukkueet lähtivät tauolle kotijoukkueen 47–43-johtolukemissa, Salin oli rangaissut kotijoukkuetta jo 17 pisteellä.

Olimpija käänsi ottelun hyväkseen nousemalla 45–48-tappioasemasta parissa minuutissa 54–48-johtoon Salinin vastatessa kolmesta pisteestä ja kahdesta syötöstä.

Salin sai lisäksi kunnian katkaista kotijoukkueen selkärangan lopullisesti upottamalla kolme minuuttia ennen loppua kolmosellaan slovenialaisvieraat 81–73-johtoon.

Salin uurasti pelissä muhkeat 36 minuuttia ja pussitti kentän korkeimman pistemäärän, 23. Salin onnistui kolmoskaaren takaa viidesti. MaSu-Basketin kasvatti haki myös viisi levypalloa, jakoi kolme syöttöä, riisti pallon kerran ja blokkasi yhden vastustajan heitoista.

Olimpija ja Mega Vizura ovat kumpikin voittaneet pelaamastaan 24 ottelusta 10.

Joonas Cavénin CB Prat Joventut vahvisti asemiaan Espanjan Adecco Platan jaetulla kolmannella sijalla kukistamalla Guadalajaran jatkoajalla 67–64 (34–34, 57–57).

Cavén sai ottelussa mukavat 22 minuuttia peliaikaa ja keräsi seitsemän pistettä, levypallon ja riiston. CB Prat on voittanut 20 ottelustaan 12.

Espanjan Adecco Orossa Samuel Haanpää keräsi Leyma Coruñalle 29 minuutissa 11 pistettä, kaksi syöttöä ja yhden levypallon 67–71 (40–44)-vierastappiossa liigan häntäpään joukkueisiin kuuluvaa Navarraa vastaan.

Coruña jatkaa Adecco Oron kuudennella sijalla voitettuaan 23 ottelustaan 13.