Sasu Salinin Gran Canarian ja Petteri Koposen Barcelonan voittoputket päättyivät keskiviikkoiltana. Lassi Tuovin ja Erik Murphyn SIG Strasbourg sen sijaan otti tärkeän voiton.

Gran Canaria koki avaustappionsa Eurocupissa, kun se hävisi vieraskentällä Cedevitalle 90-97 (48-46). Gran Canaria johti pitkään kolmannella neljänneksellä ja oli ottanut jo 14 pisteen etumatkan, mutta yhdeksän päivän vieraskiertue alkoi painaa viimeisellä neljänneksellä ja Cedevita nousi ohi ja lopulta voittoon.

Salin oli joukkueensa paras pistemies 15 pisteellä ja lisäksi hän otti viisi levypalloa sekä tilastoi syötön. Tappiosta huolimatta Gran Canaria jatkaa viiden ottelun jälkeen lohkon kärkipaikalla.

Koposen taika murtui, kun Barcelona hävisi ensimmäisen kerran tällä kaudella sen jälkeen, kun Koponen palasi pelikentille. Euroliigan ottelussa Olympiakos oli kotonaan niukasti 59-52 (32-25) parempi. Tällä kertaa Koposen sihti ei ollut täysin kohdillaan, kun kaikki kuusi kahden pisteen heittoyritystä meni ohi, mutta tilille kertyi 27 minuutissa kuusi pistettä, neljä syöttöä ja yksi riisto. Barcelona on sarjataulukossa kahdeksantena neljällä voitolla ja kolmella tappiolla.

Mestarien liigassa Strasbourg kukisti serbialaisen Mega Leksin 68-59 (27-27). Murphy pelasi 16,5 minuuttia ja kasasi kaksi pistettä, kaksi levypalloa sekä yhden korisyötön. Voitto oli Strasbourgille kolmas peräkkäinen ja se nousi samalla lohkossa neljännelle sijalle.

Argentiinassa tappioita

Argentiinassa Samuel Haanpään Obras ja Juho Nenosen Ciclista Olimpico kokivat tappiot alkuviikon otteluissaan. Obras hävisi vieraskentällä Ferrolle 67-72 (35-38). Haanpää pelasi 13 minuuttia ja jäi ilman tilastomerkintöjä. Obras on tällä hetkellä eteläisen lohkon viidentenä.

Olimpico koki kirvelevän 76-77 (37-34)-tappion Nenosen viime kauden joukkue Regatasille. Nenonen sai vastuuta 16,5 minuutin ajan ja heitti kaksi pistettä. Tappio oli Olimpicolle kolmas peräkkäinen ja samalla se putosi tiukassa pohjoislohkossa kuudenneksi.